28 féle gyakorlat elvégzésére alkalmas Egyszerűen szabályozható nehézségi fokozatok, használatával minimalizálható a sérülésveszély Kis helyen elfér Egy fitnessterem ugyan a lehetőségek széles tárházát kínálja különféle porcikáink edzésére, ám nem mindig elérhető alkalmazás. Mert például zárva van, tele van, messze van, nincs időd elmenni, lejárt a bérleted, vagy éppen nem akarsz szembesülni Delta Béla legapróbb részletekig kidogozott vádlijával, és hozzá méretezett nagy arcával. Ilyenkor a létező legjobb megoldás, ha otthon van egy saját, sokoldalú, külön bejáratú edzőgéped, ami ráadásul kis helyen is elfér. Persze csak ha nem ragaszkodsz a fekvőtámaszok és felülések módfelett izgalmas világához. De minek is ragaszkodnál, mikor a Vivamed Body Trainer kondigépe ott figyel a sarokban, és 28 féle gyakorlatot végezhetsz rajta anélkül, hogy közben bárki illetéktelen megzavarna vagy nézne téged. Ez az ügyes erőgép a Brigád révén kerülhet otthonodba mindörökre. Nők és férfiak egyaránt használhatják, így akár közös ajándéknak is tökéletes. Minden becsületes testtáj megmozgatására alkalmas (váll, hát, bicepsz, tricepsz, has, fenék, comb), nehezékként saját testsúlyodat használod. Dőlésszögének állításával szabályozhatod a nehézségi fokozatokat, így nem kell rögtön a mélyvízbe dobnod magad. Szépen, fokozatosan válsz karcsúbbá és erősebbé, a neked tetsző időpontban, rejtve a világ kíváncsi tekintete elől.
100 USD LimitedAvailability
Not yet a TripleClicks Member? Join FREE here

Create an account

NOTE! By submitting this registration, you are acknowledging that you have read and agree to the TripleClicks Privacy Policy.

Join FREE today

Account created

You're now a TripleClicks member! Now is a great time to get some TCredits, which are used to bid on Pricebenders auctions, play Eager Zebra games and more!

Continue to TripleClicks

Get some TCredits now!

What are TCredits? They're used for bidding in Pricebenders™ auctions, playing Eager Zebra™ games, downloading TC Music, listing stuff you no longer need for sale at TripleClicks, and more! Learn more about TCredits.

Billing Info

Payment Info

ORDER TCREDITS MAYBE LATER

50 TCredits are now in your account--ready for you to use! We've also dispatched a quick order confirmation email to you. Thank you!

CONTINUE TO TRIPLECLICKS
The requested item is no longer active.